Ze snídaňových cereálií s mlékem nejsou jediný recept který z nich můžete udělat. Zkuste si z nich udělat tyčinky! Potřebujete jen bílé maršmalouny a čokoládové kuličky nebo jiné snídaňové cereálie. Růžovo bílé maršmalouny opravdu nedoporučuji protože malinová příchuť...
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a sýrem nikdy nezklamou. Do 30 minut můžete podávat skvělou večeři která bude celé rodině zaručeně chutnat. Suroviny 500g mletého masa (používám mix vepřového a hovězího) 800 ml pasírovaných rajčat 100g cukru 2 střední mrkve 2 střední...
Omáčku na pizzu – rajčatové sugo si můžete doma snadno a rychle vyrobit. Použít na pizzu kečup, to zkrátka není ono a použít jen protlak nebo samotná pasírovaná rajčata, to také není úplně nejchutnější. Mnohem lepší volbou je rajčatové sugo z pasírovaných...
Došla vám strouhanka a vy máte doma jen čerstvé pečivo? Většinou se strouhanka vyrábí ze ztvrdlého nebo nasušeného pečiva. Může se ale stát, že začnete dělat například řízky a zjistíte, že vám strouhanka došla. Určitě se vám nechce jet do obchodu jen pro jednu věc a...
Strouhanka v domácnosti patří mezi základní suroviny, bez kterých se neobejdete. Koupíte ji v každém obchodě, ale také si jí můžete vyrobit doma. Ne vždy se doma sní všechno pečivo a na jídlo je už moc gumové nebo tvrdé. Bylo by škoda ho vyhodit. Strouhanka je skvělé...
Popularita špaldové mouky poslední roky stále stoupá. Co to ale vlastně ta špalda je? Špalda je druh nešlechtěné pšenice. Mouku z ní je skvělou náhradou za mouku pšeničnou. Špaldová mouka má totiž vyšší obsah vlákniny a bílkovin. Vše z ní upečené vás tedy zasytí na...
Tentokrát mám pro vás recept na mé milované hamburgerové bulky. Dříve jsem si je kupovala v obchodě, ale po naplnění se začaly drolit a chuťově mi vůbec nevyhovovaly. Zkoušela jsem různé recepty a tenhle vyhrál na plné čáře. Tyhle bulky dělám pokaždé, když dělám...