Tato rychlá svačina obsahuje vše co mám ráda: arašídové máslo, banán a müsli. Je to tak jednoduché, že klidně můžete nechat, aby si svoji svačinu udělali sami (jen jim napíchněte banán na špejli). Banán na špejli si můžete udělat i k snídani. Ideální snídaně jsou tak 2 celé banány, po nich budete mít dostatek energie na celé odpoledne.

Suroviny

  • Banán
  • Arašídové máslo (tak 1-2 lžíce na banán)
  • Zapečené nebo normální müsli
  • Nanuková dřívka

Příprava

  1. Banán rozřízněte na dvě půlky.
  2. Každou půlku napíchněte na nanukové dřívko.
  3. Arašídový máslem potřete celý banán. Jde to lépe když je máslo pokojové teploty. Pokud jste ho právě vyndali z lednice dejte pár velkých lžic do misky a zahřejte ho 15 sekund v mikrovlnce.
  4. Musli nasypte na rovný talířek a banán v něm ze všech stran vyválejte. V případě zapečeného müsli rozlámejte velké kusy na drobnější, aby na banánu lépe drželo.
  5. Prsty müsli trochu přitlačte, nebude tolik opadávat.
  6. Banán s müsli je nyní hotový. Můžete ho rovnou sníst nebo dát do lednice pro pozdější konzumaci

 

Skladování: v lednici

Trvanlivost: 1 den