Spojení silné kávy – espressa s troškou mléčné pěny, to je Espresso macchiato. Má nová láska😊. Chutná skvěle oslazené i neoslazené. Neslazené kávy moc ráda nepiju, ale takhle mi kupodivu chutná i bez cukru. Jsem ráda, že jsem objevila...


Spojení silné kávy – espressa s troškou mléčné pěny, to je Espresso macchiato. Má nová láska😊. Chutná skvěle oslazené i neoslazené. Neslazené kávy moc ráda nepiju, ale takhle mi kupodivu chutná i bez cukru. Jsem ráda, že jsem objevila...

Nemáte rádi malé kávy, raději si dáte velký hrnek kafe? Připravte si Caffe Americano. Je to velká káva, takže budete jistě spokojeni. Základem je espresso, pro silnější kávu můžete použít i dvojité. Caffe Americano se připravuje tak, že...

Café au lait mi zachutnalo, a proto jsem si ho dnes opět připravila. Minule jsem ho připravovala pomocí Aeropressu, teď jsem na jeho přípravu použila Hario filtr. Příprava v Hario filtru je super jednoduchá: jen dáte namletou kávu do...

Další netradiční recept, jak si vychutnat kávu. Tentokrát mám pro vás recept na Cafe Melya, které pochází z Francie. Káva se připravuje z espressa, medu, hořkého kakaa a navrchu jí zdobí mléčná pěna. Za mě je to příjemná změna, od...

Indický nápoj – Badam milk se vyrábí z mléka, mandlí, kardamomu, ghí, kurkumy a šafránu. Základem jsou rozmixované mandle, které při vaření celý nápoj zahustí. Nápoj je pak pěkně hustý, skoro jako puding. Mléko vás zahřeje a klidně si ho...

Letní verze vodky s pomerančovým džusem.

Sirup ze sušené levandule se kterým chutná fantasticky nejenom zelený čaj. Má jemnou květinovou chuť a skvěle si rozumím s vanilkou. Dá se použít do různých krémů a náplní anebo k přípravě limonád. Zároveň má uklidňující účinek a pomůže vám i s nespavostí.

Vodka ze skittles bonbonů v několika barevných i chuťových variantách. Jedna barva = 1 příchuť= 1 ochucená vodka. Já jsem z jednoho sáčku udělala 6 různých chutí. Jednoduchý recept který stojí za vyzkoušení