Omáčku tisíc ostrovů můžete použít na hamburgery, hotdogy, sendviče nebo ke grilovanému masu. Obsahuje majonézu i kečup, také cukr, cibuli a slaninu. Právě dokřupava upečená slanina dodá omáčce jedinečnou chuť. Jako dresing se často...


Omáčku tisíc ostrovů můžete použít na hamburgery, hotdogy, sendviče nebo ke grilovanému masu. Obsahuje majonézu i kečup, také cukr, cibuli a slaninu. Právě dokřupava upečená slanina dodá omáčce jedinečnou chuť. Jako dresing se často...

Bešamel je omáčka z másla, mouky a mléka které po smíchání vytvoří hladký krém. Používá se jako základ pro výrobu různých omáček nebo na přípravu lasagní. Recept na boloňské lasagne ve kterých bešamel používám najdete brzy na těchto...

Milovníky pálivého jídla určitě potěším. Dnes mám pro vás připravený recept na pořádně ostrou chilli pastu. Nejčastěji se používá v asijské kuchyni místo mletého chilli nebo kajenského pepře. Pasta je vhodná i k zavařování takže si jí...

Máte rádi majonézu, ale chtěli byste jí trochu odlehčit? Vyzkoušejte jogurtovou majonézu. Stačí přidat jogurt a majonéza je hned lehčí. Používám jí do těstovinových a bramborových salátů, také ke grilovanému masu nebo do sendvičů. Jogurt...

Vyzkoušejte místo smažené cibulky udělat karamelizovanou. Má příjemnou sladkou chuť a skvěle se tak hodí do hamburgerů, hotdogů, sendvičů nebo baget. Také jí můžete přidat ke grilovanému masu nebo dalším pečený, smažený nebo grilovaným...

Hledáte omáčku na hamburgery nebo k pečenému masu? Vyzkoušejte omáčku tisíce ostrovů. Je úžasná a hotová za pár minut.

Omáčku bešamel použijete například do špenátových či boloňských lasagní. Také do omáček k masu i těstovinám.

Pastu z chilli papriček používám do asijských jídel, omáčky na hamburgery i samotnou ke grilovanému masu. Stačí ji zavařit a vydrží celý rok

Máte rádi majonézu, ale potřebovali byste jí trochu odlehčit? Vyzkoušejte jogurtovou majonézu!

Karamelizovaná cibulka do hamburgerů nebo na hotdogy. Bez ní si tyto jídla už ani nedokáže představit.

Návod, jak si udělat pravé rajčatové sugo na pizzu. Omáčku, bez které se žádná italská pizza neobejde. Kdo dělá pizzu často, může si sugo i zavařit nebo zamrazit. Pizza s kečupem je sice dobrá, ale teprve s domácím sugem je to teprve něco.