Přijde vám normální párek v rohlíku malý a musíte jich sníst hned několik? Udělejte si pořádný párek v rohlíku. Místo klasického rohlíku totiž použijete bagetu! Na ozdobu použijete čedar a cherry rajčátka. Nakonec patří karamelizovaná nebo smažená cibulka, která svou sladkou chutí dodá celému jídlu exkluzivní chuť. Když použijete jak karamelizovanou tak i smaženou cibulku bude to prostě…dobrota, mňamka. Nevím jak tu skvělou chuť popsat, ale jedno vím: Chutná to opravdu skvěle. Vyzkoušejte a klasický párek v rohlíku bude minulostí.

Suroviny

  • 1 střední francouzská bageta
  • 1 vídeňský párek*
  • 3 plátky taveného plátkového čedaru
  • 3 cherry rajčátka
  • 2 lžíce karamelizované nebo smažené cibulky (nebo oboje)
  • kečup nebo hořčice
  • Sůl, pepř

*nebo jiný větší párek

Příprava

  1. Bagetu podélně rozřízněte, ale nedokrojte až dokonce.
  2. Polijte kečupem nebo hořčicí.
  3. Přikryjte plátkovým čedarem
  4. Přidejte ohřátý párek
  5. Potřete karamelizovanou nebo posypte smaženou cibulkou
  6. Nakonec nadrobno pokrájeným cherry rajčátky
  7. Podle chuti osolte a opepřete