Přijde vám normální párek v rohlíku malý a musíte jich sníst hned několik? Udělejte si pořádný párek v rohlíku. Místo klasického rohlíku totiž použijete bagetu! Na ozdobu použijete čedar a cherry rajčátka. Nakonec patří karamelizovaná nebo smažená cibulka, která svou sladkou chutí dodá celému jídlu exkluzivní chuť. Když použijete jak karamelizovanou tak i smaženou cibulku bude to prostě…dobrota, mňamka. Nevím jak tu skvělou chuť popsat, ale jedno vím: Chutná to opravdu skvěle. Vyzkoušejte a klasický párek v rohlíku bude minulostí.
Suroviny
- 1 střední francouzská bageta
- 1 vídeňský párek*
- 3 plátky taveného plátkového čedaru
- 3 cherry rajčátka
- 2 lžíce karamelizované nebo smažené cibulky (nebo oboje)
- kečup nebo hořčice
- Sůl, pepř
*nebo jiný větší párek
Příprava
- Bagetu podélně rozřízněte, ale nedokrojte až dokonce.
- Polijte kečupem nebo hořčicí.
- Přikryjte plátkovým čedarem
- Přidejte ohřátý párek
- Potřete karamelizovanou nebo posypte smaženou cibulkou
- Nakonec nadrobno pokrájeným cherry rajčátky
- Podle chuti osolte a opepřete