Studený oběd nebo večeře je někdy tou nejlepší volbou. Zjistila jsem, že asi to nejrychlejší, co si můžete udělat k jídlu jsou různé plněné bagety a sendviče.

S Jardou máme rádi bagety pořádně nacpané, což je asi vidět na fotce. Nejlepší je, když si pak jednou za čas dáme bagetu na benzince a nechápeme, jak tam toho může být tak málo:-D.

Nechce se vám vařit? Udělejte studenou večeři, však se projednou nic nestane😊.

 

NA 1 bagetu budete potřebovat:

  • Velká celozrnná bageta
  • Salát little gem
  • 50 g venkovské šunky
  • Niva
  • ½ Hermelín
  • Rajče
  • Okurka
  • 50 g Žervé

 

Celoznnou bagetu rozkrojte podélně, ale nedokrajujte až do konce, ať vám to pak z ní nevypadává.

Bagetu jsem potřela 50 g žervé, na to jsem dala kolečka okurky, asi 50 gramů venkovské šunky, kolečka rajčat a plátky nivy a hermelínu.

Ještě to neumím naplnit tak hezky, jak to umí v bistrech. Mají to vždycky moc pěkně načančané. Snad se to někdy také naučím😊.

 

Kolik by asi taková bageta stála na benzince nebo v restauraci?