Gumový medvídci s heřmánkem
Gumové bonbony bez barviv a aromat! Použila jsem heřmánek s medem a je to výtečná kombinace. Používám je i při žaludečních nevolnostech na uklidnění žaludku
Přečtěte si víceZveřejněno uživatelem Veronika Poláčková | 11. 7. 2018 | Bonbóny, lízátka, Sladké recepty |
Gumové bonbony bez barviv a aromat! Použila jsem heřmánek s medem a je to výtečná kombinace. Používám je i při žaludečních nevolnostech na uklidnění žaludku
Přečtěte si víceZveřejněno uživatelem Veronika Poláčková | 11. 7. 2018 | Houby, Koření, Koření, Veganské recepty |
Konečně koření ve kterém nenajdete sůl. Dodá jídlu bohatou houbovou chuť aniž by jídlo bylo přesolené. Spotřebujete ho mnohem méně a hlavně na jeho výrobu můžete použít houby které jste si nasbíraly.
Přečtěte si víceZveřejněno uživatelem Veronika Poláčková | 11. 7. 2018 | Houby, Veganské recepty |
Máte doma nasušené houby? Vyrobte si z nich houbovou sůl do polévek, omáček i marinád. Nebo s ní jen nasolte maso a opečte ho.
Přečtěte si víceZveřejněno uživatelem Veronika Poláčková | 11. 7. 2018 | Sladké recepty |
Kočičí jazýčky vyrobené za pár minut. Vyrobit si můžete jazýčky z hořké čokolády, mléčné i bílé nebo je posypat oříšky. Záleží jen na vás jestli použijete klasickou mléčnou čokoládu nebo si vyrobíte exkluzivní jazýčky z 80-90% kakaa.
Přečtěte si víceZveřejněno uživatelem Veronika Poláčková | 6. 7. 2018 | Dorty, Pečení |
Recept na dort který mě nikdy neomrzí. Ta chuť je naprosto úžasná a zatím pokaždé když jsem ho někomu upekla na oslavu sklidil velký úspěch. Dříve jsme kupovali ten v krabici, ale teď už jedině domácí
Přečtěte si více