Ráda kombinuji ovoce se zeleninou, protože tak snížím obsah cukru v daném džusu. Je to sice fruktóza, ale i tak se stále jedná o cukr. Tentokrát jsem použila okurku, hroznové víno, řapíkatý celer, špenát a citrón, což je zároveň i výborná kombinace pro detoxikaci a také pokud se snažíte zhubnout nějaké to kilo. Pokud jste dosud žádný zeleninový džus nezkusili vůbec se toho nebojte. Přestože džus obsahuje hlavně zeleninu chutná opravdu skvěle.

SurovinY

  • 150g okurky
  • 150g hroznového vína
  • 50g řapíkatého celeru
  • 10 listů špenátu
  • 1 citrón

Pomůcky: šnekový odšťavňovač, škrabka

 

 

Příprava

Okurku a citrón oloupejte. Vše odšťavněte přelijte do sklenice.