Banány se perfektně hodí k arašídovému máslu a tak jsem si z nich připravila skvělou svačinku. Stačí banán nařezat na silnější kolečka, potřít arašídovým máslem a posypat vaším oblíbeným müsli . Já nejraději používám domácí arašídové (recept na něj najdete dole) Tuto zdravou svačinku (nebo snídani) jsem si pro její chuť i rychlost ihned zamilovala. Ochutnejte jí a uvidíte proč 😊

SurovinY

  • Banán
  • 1-2 lžíce arašídového másla pokojové teploty*
  • Vaše oblíbené müsli

 

Příprava

Banán nakrájejte na silnější kolečka. Postavte je na talířek a potřete arašídovým máslem. Když bude mít pokojovou teplotu bude se vám snadněji roztírat. Nakonec posypte oblíbeným müsli a můžete se do toho pustit.

 

Klikněte pro recept na domácí arašídové müsli: ODKAZ

 

Skladování a trvanlivost: Určeno k okamžité spotřebě