Rychlá a zdravá snídaně. Rýžové chlebíčky jsou bezlepkové pečivo, které seženete v každém obchodě. Dávám přednost domácímu pečivu, ale rýžové chlebíčky bohužel vyrobit neumím a tak si je jednou za čas koupím. Jarda jim říká polystyren😊, ale taky si je rád dá.

 Arašídové máslo používám domácí z pražených arašídů. Oproti syrovým arašídům je máslo z těch pražených mnohem sladší. Máslo s nepražených arašídů lze samozřejmě použít také. Hodně mě překvapilo jak jsou chlebíčky syté. Nejdřív jsem si říkala, že po 4 chlebíčkách budu mít hlad, ale po třetím už jsem měla dost. Beru to jako velkou výhodu a to hlavně pokud se snažíte zhubnout. Zaženou chutě na sladké a pěkně vás zasytí.

Já jsem si chlebíčky udělala ke snídani, ale stejně tak si je můžete připravit i ke svačině.

SurovinY

  • Rýžové chlebíčky (já jsem použila celozrnné, ale na výběr bylo asi 10 druhů)
  • Arašídové máslo (používám domácí z pražených arašídů)
  • 1 banán

 

Příprava 

Každý chlebíček namažte arašídovým máslem. Banán nakrájejte na plátky a rozdělte mezi chlebíčky. K snídani si většinou dělám 3 nebo 4 chlebíčky a je to tak akorát.