Rubrika: Indická kuchyně

Bramborové kari s domácím panýrem (čerstvým sýrem)

Indická směs brambor, koření a sýra panýr. Máte rádi světovou kuchyni? Tak to jste tady správně. Začneme výrobou domácího sýra panýr, bez kterého se tento recept neobejde. V článku najdete recept jak si panýr vyrobit. Je to výborný sýr, který využijete nejen do indické kuchyně, ale i do obložených mís nebo k pečivu.

Přečtěte si více

Kuře Tandori

Grilované kuře tandori marinované v ve směsi indického koření. V článku také najdete odkaz na skvělé bombajské brambory, které jsem použila jako přílohu. Také tu najdete recept na domácí koření garam masala, které vám ušetří nemalé peníze. Bez něj se indická kuchyně neobejde a v obchodě je strašně předražené.

Přečtěte si více
načítání